Τελευταία ενημέρωση: 23 Μάιος 2018


Στο πλαίσιο του Κανονισμού Γενικής Προστασίας Δεδομένων (AVG) είναι επίσης σημαντικό να γνωρίζετε τα εξής. 

Γνωρίζουμε ότι μας εμπιστεύεστε. Ως εκ τούτου, θεωρούμε την ευθύνη μας να προστατεύουμε το απόρρητό σας. Σε αυτή τη σελίδα, σας ενημερώνουμε σχετικά με τις πληροφορίες που συλλέγουμε όταν χρησιμοποιείτε τον ιστότοπό μας, γιατί το συλλέγουμε και πώς το χρησιμοποιούμε για να βελτιώσουμε την εμπειρία των χρηστών σας. Με αυτόν τον τρόπο καταλαβαίνετε ακριβώς πώς δουλεύουμε. 

Αυτή η πολιτική απορρήτου ισχύει για τις υπηρεσίες του Body and Gym Shop. Γνωρίζετε ότι το Body and Gym Shop δεν είναι υπεύθυνο για την πολιτική απορρήτου άλλων ιστότοπων και πηγών. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με την πολιτική απορρήτου.

Το Body and Gym Shop σέβεται το απόρρητο όλων των χρηστών του ιστότοπού του και διασφαλίζει ότι τα προσωπικά στοιχεία που παρέχετε αντιμετωπίζονται εμπιστευτικά. Πιστεύουμε ότι είναι σημαντικό να έχετε πλήρη πρόσβαση (κάτω από το λογαριασμό μου) στα δεδομένα που επεξεργαζόμαστε, να πραγματοποιούμε αλλαγές και να μπορείτε να καταργήσετε την πλήρη εγγραφή σας από το ενημερωτικό δελτίο ή / και να καταργήσετε την εγγραφή σας στο λογαριασμό σας. Για όλα τα ερωτήματα, τις αντιρρήσεις, τα αιτήματα ή / και τις πρόσθετες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας ανά πάσα στιγμή privacy@bodyengymshop.nl

 

Δεδομένα που επεξεργαζόμαστε 

• Όνομα και επώνυμο 
• Αριθμός τηλεφώνου
• Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
• Στοιχεία διευθύνσεων (εάν καθορίζονται με την παραγγελία / λογαριασμό σας) 
• Διεύθυνση IP 
• Δεδομένα τοποθεσίας 
• Πληροφορίες σχετικά με τη δραστηριότητά σας στον ιστότοπό μας 
• Πρόγραμμα περιήγησης στο Internet και τύπου συσκευής 

 

Ειδικά ή / και ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα που επεξεργαζόμαστε
Ο ιστότοπος ή / και η υπηρεσία μας δεν σκοπεύει να συλλέξει δεδομένα σχετικά με τους επισκέπτες του ιστότοπου νεότεροι από τα 16 χρόνια. Εκτός εάν έχουν άδεια από γονείς ή κηδεμόνα. Ωστόσο, δεν μπορούμε πάντα να ελέγξουμε αν ο επισκέπτης είναι παλαιότερος από το 16. Επομένως, συμβουλεύουμε τους γονείς να συμμετέχουν στις ηλεκτρονικές δραστηριότητες των παιδιών τους, για να αποτρέψουν τη συλλογή δεδομένων σχετικά με τα παιδιά χωρίς τη συγκατάθεση των γονέων. Εάν είστε πεπεισμένοι ότι συλλέξαμε προσωπικές πληροφορίες σχετικά με έναν ανήλικο χωρίς αυτήν την άδεια, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω privacy@bodyengymshop.nl, φυσικά θα αφαιρέσουμε αμέσως αυτές τις πληροφορίες. 

 

Για ποιο σκοπό και σε ποια βάση επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα
Το Body and Gym Shop επεξεργάζεται τα προσωπικά σας δεδομένα για τους ακόλουθους σκοπούς:
• Διαχείριση πληρωμής
• Αποστολή της παραγγελίας σας 
• Αποστολή του ενημερωτικού μας δελτίου
• Να μπορείτε να καλέσετε ή να στείλετε μήνυμα μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου εάν αυτό είναι απαραίτητο για να μπορέσετε να εκτελέσετε τις υπηρεσίες μας ή αν έχουμε συμπληρωματική ερώτηση σχετικά με την παραγγελία σας
• Το Body and Gym Shop αναλύει τη συμπεριφορά σας στον ιστότοπο για να βελτιώσει τον ιστότοπο και να προσαρμόσει το φάσμα προϊόντων και υπηρεσιών στις προτιμήσεις σας.
• Το Body and Gym Shop επεξεργάζεται και προσωπικά δεδομένα αν είμαστε νομικά υποχρεωμένοι να το πράξουμε, όπως τα δεδομένα που χρειαζόμαστε για τη φορολογική μας δήλωση.

 

Προβολή, τροποποίηση ή διαγραφή δεδομένων
Έχετε το δικαίωμα να προβάλετε, να διορθώσετε ή να διαγράψετε τα προσωπικά σας δεδομένα. Επιπλέον, έχετε το δικαίωμα να αποσύρετε τη συγκατάθεσή σας για επεξεργασία δεδομένων ή να αντιταχθείτε στην επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων από το Body and Gym Shop και έχετε το δικαίωμα μεταφοράς δεδομένων. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να υποβάλετε ένα αίτημα σε εμάς να στείλετε τα προσωπικά δεδομένα που διατηρούμε για εσάς σε ένα αρχείο υπολογιστή σε εσάς ή σε κάποιον άλλο οργανισμό που σας αναφέρατε.

Μπορείτε να στείλετε ένα αίτημα για πρόσβαση, διόρθωση, διαγραφή, μεταφορά δεδομένων των προσωπικών σας δεδομένων ή αίτημα ανάκλησης της συγκατάθεσής σας ή αντίρρηση για την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων σας privacy@bodyengymshop.nl.

Το Body and Gym Shop θα ήθελε επίσης να επισημάνει ότι έχετε τη δυνατότητα να υποβάλλετε καταγγελία στην εθνική αρχή προστασίας δεδομένων, την Ολλανδική Αρχή Προστασίας Δεδομένων. Αυτό είναι δυνατό μέσω του ακόλουθου συνδέσμου: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

 

Χρήση των υπηρεσιών μας
Όταν εγγραφείτε σε μία από τις υπηρεσίες μας ή τοποθετήσετε μια παραγγελία μαζί μας στο κατάστημα web, σας ζητάμε να δώσετε προσωπικά στοιχεία. Αυτά τα δεδομένα χρησιμοποιούνται για την εκτέλεση της υπηρεσίας. Τα δεδομένα αποθηκεύονται σε ασφαλείς διακομιστές του Body and Gym Shop ή σε τρίτους στην Ολλανδία. Δεν θα συνδυάσουμε αυτά τα δεδομένα με άλλα προσωπικά δεδομένα που έχουμε.

 

Πώς προστατεύουμε τα προσωπικά δεδομένα
Το Body and Gym Shop λαμβάνει σοβαρά υπόψη την προστασία των δεδομένων σας και λαμβάνει τα κατάλληλα μέτρα για την αποφυγή καταχρήσεων, απώλειας, μη εξουσιοδοτημένης πρόσβασης, ανεπιθύμητης αποκάλυψης και μη εξουσιοδοτημένων αλλαγών. Αν νομίζετε ότι τα δεδομένα σας δεν προστατεύονται σωστά ή υπάρχουν ενδείξεις κατάχρησης, επικοινωνήστε απευθείας με την υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών μέσω της φόρμας επικοινωνίας μας ή μέσω privacy@bodyengymshop.nl.

 

Τι κάνουμε σε περίπτωση παραβίασης των δεδομένων;
Όταν εντοπιστεί μια παραβίαση δεδομένων, θα την κλείσουμε αμέσως. Έχουμε στη διάθεσή μας μια ομάδα που μπορεί να δράσει με πολύ ικανοποιητικό και γρήγορο ρυθμό. Στη συνέχεια θα ενημερώσουμε επίσης την Αρχή Προστασίας Δεδομένων των Κάτω Χωρών εντός 72 ωρών από την διαπιστωθείσα (και κλειστή) παραβίαση δεδομένων.

 

Κοινή χρήση δεδομένων
Ποτέ δεν θα μοιραστούμε τα δεδομένα σας με τρίτους οι οποίοι δεν ζητήθηκαν ή δεν σας έχουν δώσει την άδεια, εκτός αν αυτό είναι απαραίτητο για την επεξεργασία της πληρωμής σας ή την αποστολή της παραγγελίας σας.
Χρησιμοποιούμε το MultiSafePay και το AfterPay για την επεξεργασία των πληρωμών (πληρωμή μετά). Χρησιμοποιούμε το PostNL για να στείλετε την παραγγελία σας με ταχυδρομική αποστολή. Σε όλες τις περιπτώσεις, αυτό αφορά τις ολλανδικές εταιρείες που λαμβάνουν πολύ σοβαρά υπόψη τα δικαιώματά σας για την προστασία της ιδιωτικής ζωής, έχουν πλήρη επίγνωση των δικαιωμάτων και των δικαιωμάτων σας ως προς την προστασία της ιδιωτικής ζωής σύμφωνα με το AVG και τηρούν τους κανόνες.


Επικοινωνία
Όταν στέλνετε e-mail ή άλλα μηνύματα σε εμάς, μπορούμε να αποθηκεύσουμε αυτά τα μηνύματα. Μερικές φορές σας ζητάμε τα προσωπικά σας στοιχεία που σχετίζονται με την εν λόγω κατάσταση. Αυτό σας δίνει τη δυνατότητα να επεξεργαστείτε τις ερωτήσεις σας και να απαντήσετε στα αιτήματά σας, για παράδειγμα σχετικά με την παραγγελία σας. Τα δεδομένα αποθηκεύονται σε ασφαλείς διακομιστές του Body and Gym Shop ή σε τρίτους. Δεν θα συνδυάσουμε αυτά τα δεδομένα με άλλα προσωπικά δεδομένα που έχουμε. Μπορείτε να διαγραφείτε από το ενημερωτικό μας δελτίο ανά πάσα στιγμή, να διαγράψετε το λογαριασμό σας ή να ζητήσετε ένα αίτημα privacy@bodyengymshop.nl


Cookies
Τι είναι ένα cookie;

Χρησιμοποιούμε cookies σε αυτόν τον ιστότοπο. 
Το cookie είναι ένα απλό μικρό αρχείο που αποστέλλεται μαζί με σελίδες από αυτόν τον ιστότοπο [ή / και εφαρμογές Flash] και αποθηκεύεται από το πρόγραμμα περιήγησης στον σκληρό δίσκο του υπολογιστή σας. 
Οι πληροφορίες που αποθηκεύονται εκεί μπορούν να σταλούν στους διακομιστές μας σε επόμενη επίσκεψη.

Τα κουμπιά συμπεριλαμβάνονται στον ιστότοπό μας για την προώθηση ιστοσελίδων ("όπως") ή για την κοινή χρήση ("tweet") σε κοινωνικά δίκτυα όπως το Facebook και το Twitter. 
Αυτά τα κουμπιά λειτουργούν με κομμάτια κώδικα που προέρχονται από το Facebook ή το ίδιο το Twitter. 
Τα cookies τοποθετούνται χρησιμοποιώντας αυτόν τον κωδικό. Δεν έχουμε καμία επίδραση σε αυτό. 
Διαβάστε τις δηλώσεις απορρήτου του Facebook ή Twitter (οι οποίες μπορούν να αλλάζουν τακτικά) για να διαβάσετε τι κάνουν με τα προσωπικά σας δεδομένα που επεξεργάζονται μέσω αυτών των cookies.

Οι πληροφορίες που συλλέγουν καθίστανται όσο το δυνατόν πιο ανώνυμες. Οι πληροφορίες μεταφέρονται και αποθηκεύονται από το Twitter, το Facebook, το Google + και το LinkedIn σε διακομιστές στις Ηνωμένες Πολιτείες. Το LinkedIn, το Twitter, το Facebook και το Google+ + συμμορφώνονται με τις αρχές του ασφαλούς λιμένα και συνδέονται με το πρόγραμμα Safe Harbor του Υπουργείου Εμπορίου των ΗΠΑ. Αυτό σημαίνει ότι υπάρχει κατάλληλο επίπεδο προστασίας για την επεξεργασία οποιωνδήποτε προσωπικών δεδομένων.


Google Analytics
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Google Analytics, μια υπηρεσία ανάλυσης ιστού που προσφέρεται από την Google Inc. ("Google"). Το Google Analytics χρησιμοποιεί cookies που σας επιτρέπουν να αναλύσετε τη χρήση του ιστότοπου. Οι πληροφορίες που συλλέγει το cookie σχετικά με τη χρήση αυτού του ιστότοπου αποστέλλονται συνήθως σε ένα διακομιστή Google στις ΗΠΑ και αποθηκεύονται εκεί. Εάν η ανωνυμοποίηση IP είναι ενεργοποιημένη σε αυτόν τον ιστότοπο, τότε η διεύθυνση IP σας θα απαιτηθεί από την Google εντός της ρύθμισης κειμένου. Τεχνική προσαρμογή Έκθεση ελέγχου https://www.bodyengymshop.nl/ 7 2. Προστασία και ασφάλεια των δεδομένων Τα κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης ή τα άλλα κράτη μέλη που είναι μέλη του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου συντομεύονται εκ των προτέρων. Μόνο σε εξαιρετικές περιπτώσεις είναι η πλήρης διεύθυνση IP που αποστέλλεται σε ένα διακομιστή Google στις ΗΠΑ και συντομεύεται εκεί. Προς όφελος του κατόχου του ιστότοπου, η Google επεξεργάζεται αυτές τις πληροφορίες για να παρακολουθεί τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιείτε τον ιστότοπο, να συντάσσετε αναφορές σχετικά με τις δραστηριότητες ιστότοπων για τους κατόχους ιστότοπων και να προσφέρετε άλλες υπηρεσίες σχετικές με τη χρήση ιστοτόπων και διαδικτύου. Η διεύθυνση IP που αποστέλλεται από το πρόγραμμα περιήγησής σας ως μέρος του Google Analytics δεν συνδέεται με άλλα δεδομένα από την Google. Μπορείτε να αποτρέψετε την αποθήκευση των cookies επιλέγοντας την κατάλληλη ρύθμιση στο πρόγραμμα περιήγησής σας. Θα θέλαμε να επισημάνουμε ότι σε αυτή την περίπτωση ενδέχεται να μην μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όλες τις λειτουργίες αυτού του ιστότοπου στο έπακρο. Επιπλέον, μπορείτε να αποτρέψετε την αποστολή των δεδομένων που συλλέγονται από το cookie και τα σχετικά με τη χρήση του ιστότοπου (συμπεριλαμβανομένης της διεύθυνσης IP) στη Google, αποθηκευμένα και ότι αυτά τα δεδομένα επεξεργάζεται η Google από την προσθήκη προγράμματος περιήγησης που είναι διαθέσιμη κάτω από τον ακόλουθο σύνδεσμο για λήψη και εγκατάσταση: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=el


HotJar & New Relic
Για να χαρτογραφήσουμε και να αναλύσουμε τη χρήση του ιστοτόπου μας, χρησιμοποιούμε το εργαλείο ανάλυσης ιστού HotJar και το New Relic, το οποίο προσφέρονται από τις HotJar και το New Relic. Μεταξύ άλλων, τα cookies μας επιτρέπουν να δούμε πόσο συχνά επισκέπτεται ο ιστότοπός μας και ποιες σελίδες του ιστότοπού μας προβάλλονται περισσότερο. Οι πληροφορίες που συλλέγονται υποβάλλονται σε επεξεργασία στα στατιστικά στοιχεία και χρησιμοποιούνται από εμάς για τη βελτιστοποίηση της ιστοσελίδας μας. Οι πληροφορίες που συλλέξατε δεν χρησιμοποιούνται από εμάς για να σας προσδιορίσουμε ως άτομο.

Μέθοδοι πληρωμής
Για να λάβετε την παραγγελία σας μπορείτε να χρησιμοποιήσετε διάφορες μεθόδους πληρωμής, όπως iDEAL, PayPal, πιστωτική κάρτα, Bancontact, τραπεζική μεταφορά, Sofort και AfterPay (πληρωμή μετά). Για το AfterPay, η εταιρεία AfterPay (εξωτερικά) θα διεξάγει μια αποκαλούμενη αξιολόγηση πιστοληπτικής ικανότητας η οποία πραγματοποιείται με βάση ορισμένα στοιχεία, συμπεριλαμβανομένων των δεδομένων ονόματος και διεύθυνσης. Όταν περάσετε από αυτή την αξιολόγηση, θα λάβουμε έγκριση από την AfterPay, μετά την οποία θα εκτελέσουμε την παραγγελία. Ο μεταγενέστερος χειρισμός της πληρωμής του σχετικού τιμολογίου γίνεται από την AfterPay. 

Δικαίωμα προβολής και διόρθωσης ή διαγραφής των δεδομένων σας
Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε πρόσβαση και διόρθωση ή διαγραφή των δεδομένων σας. Δείτε τη σελίδα επαφών για αυτό. 
Ο λόγος που πρέπει μερικές φορές να αποθηκεύσουμε τα δεδομένα σας είναι να επεξεργαστούμε την παραγγελία σας με καλή σειρά ή / και να σας ενημερώνουμε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (newsletter). 

Κατάργηση εγγραφής από ενημερωτικό δελτίο
Κατά την εγγραφή σας στο ενημερωτικό μας δελτίο, χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες που παρέχετε για να σας στείλουμε το ενημερωτικό δελτίο.
Μετά την εγγραφή μπορείτε να διαγραφείτε ανά πάσα στιγμή για να λαμβάνετε το ενημερωτικό δελτίο μέσω ενός συνδέσμου στο κάτω μέρος κάθε ενημερωτικού δελτίου ή αποστέλλοντας ένα email στο webmaster@bodyengymshop.nl  

Για να αποφύγετε την κατάχρηση, μπορούμε να σας ζητήσουμε να σας αναγνωρίσουμε επαρκώς. 
Όταν πρόκειται για πρόσβαση σε προσωπικά δεδομένα που συνδέονται με ένα cookie, πρέπει να στείλετε ένα αντίγραφο του εν λόγω cookie. 
Μπορείτε να το βρείτε αυτό στις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησης.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα cookies;
Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα cookies στους ακόλουθους ιστότοπους:

Cookierecht.nl

Ένωση καταναλωτών: "Τι είναι τα cookies;"
Ένωση καταναλωτών: "Τι είναι τα cookie;"
Ένωση καταναλωτών: "Διαγραφή cookies"
Ένωση καταναλωτών: "Απενεργοποίηση των cookies"
Οι επιλογές σας στο διαδίκτυο: "Ένας οδηγός για τη διαδικτυακή συμπεριφορική διαφήμιση"

Αλλαγές
Αυτή η δήλωση απορρήτου είναι προσαρμοσμένη στη χρήση και τις δυνατότητες αυτού του ιστότοπου. Οποιεσδήποτε προσαρμογές και / ή αλλαγές σε αυτόν τον ιστότοπο ενδέχεται να οδηγήσουν σε αλλαγές σε αυτήν τη δήλωση προστασίας προσωπικών δεδομένων. Ως εκ τούτου, συνιστάται να συμβουλεύεστε τακτικά τη δήλωση προστασίας απορρήτου.

Ερωτήσεις και σχόλια
Ελέγχουμε τακτικά εάν συμμορφωνόμαστε με αυτήν την πολιτική απορρήτου. Αν έχετε ερωτήσεις σχετικά με αυτήν την πολιτική απορρήτου, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω των στοιχείων επικοινωνίας μας.

Στοιχεία επικοινωνίας & υπεύθυνοι
Για ερωτήσεις ή περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας χρησιμοποιώντας τις παρακάτω πληροφορίες. 
Μπορείτε επίσης να κατευθύνετε όλες τις ερωτήσεις, τα αιτήματά σας ή άλλα ζητήματα που σχετίζονται με την προστασία προσωπικών δεδομένων / δεδομένων στο privacy@bodyengymshop.nl. 


Περιλαμβάνεται επίσης ο υπεύθυνος επεξεργασίας κατά την έννοια του νόμου περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα (Wbp) και του γενικού κανονισμού προστασίας δεδομένων (AVG / GDPR):

Σώμα και Γυμναστήριο
Ο δικαστής της Terbregse Rottekade 178
3055 XH Ρότερνταμ, Κάτω Χώρες
+ 31 (0) 10 - 818 34 36

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: info@bodyengymshop.nl
Αριθμός Εμπορικού Επιμελητηρίου: 54121833
Αριθμός ΦΠΑ: NL134064872B01